2009tour.punt.nl
Laatste artikelen
  Op deze rustdag kunnen we eindelijk wat aandacht besteden aan de hoogtepunten naast de weg.
Lees meer...
  Alberto Contador heeft zondag de macht gegrepen in de Ronde van Frankrijk. De Spaanse wielrenner van Astana pakte de gele trui door de vijftiende etappe te winnen.
Lees meer...
  Belgisch kampioen Tom Boonen (Quick-Step) zal niet aan de start verschijnen van de vijftiende etappe in de Ronde van Frankrijk. De gewezen wereldkampioen is ziek. Dat heeft ploegmanager Patrick Lefevere bekendgemaakt.
Lees meer...
  De vijftiende etappe in de Ronde van Frankrijk begint zondag met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de toeschouwer die zaterdag om het leven kwam bij een ongeluk met een politiemotor. Dat maakte Tourbaas Christian Prudhomme bekend.
Lees meer...
  Serguei Ivanov (Katusha) heeft de veertiende rit in de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Rus sprong op ongeveer tien kilometer voor het einde weg uit een kopgroep van twaalf renners.
Lees meer...
  De Spaanse renner Oscar Freire is tijdens de dertiende etappe van de Ronde van Frankrijk beschoten met een buks. De Rabo-renner werd in zijn been geraakt.
Lees meer...
  Heinrich Haussler heeft op indrukwekkende wijze de dertiende rit van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De coureur van Cervélo kwam na 200 kilometer solo over de finish in Colmar.
Lees meer...
  De Amerikaanse wielrenner Levi Leipheimer gaat vandaag niet van start in de Tour de France. Leipheimer blijkt gisteren bij een val zijn pols te hebben gebroken
Lees meer...
  De twaalfde etappe van de Tour de France, van Tonnere naar Vittel, is gewonnen door de Deen Nicki Sörensen. De 24-jarige renner van Saxo Bank maakte deel uit van een vluchtgroep van zeven, kwam voorop met Sylvain Calzati en reed in de slotfase weg bij de Fransman.
Lees meer...
  Mark Cavendish heeft woensdag zijn vierde etappe in deze Ronde van Frankrijk gewonnen. De Britse wielrenner was in de elfde rit, van Vatan naar Saint-Fargeau, de sterkste in de massasprint. De renner van Team Columbia versloeg de Amerikaan Tyler Farrar.
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl